0

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται  από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών στο χώρο σας.

Οι επιλογές αποστολής είναι οι παρακάτω:

  • Μεταφορά και παράδοση μέσω courier σε όλη την Ελλάδα με 5.90 €.
  • Δωρεάν αντικαταβολή.
  • Δυνατότητα παράδοσης μέσω Μεταφορικής της δικής σας επιλογής (με δική σας χρέωση).
  • Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων κόστους 150,00 € και άνω η αποστολή  στην Ελλάδα γίνεται δωρεάν

Τέλος, υπάρχει και η δυνατότητα παραλαβής και πληρωμής στην έδρα μας στην οδό Παύλου Μελά 60, 50100 Κοζάνη.

Όλα τα προϊόντα εφόσον είναι διαθέσιμα κατά την παραγγελία παραδίδονται συνήθως εντός 24 με 48 ωρών. Εάν το προϊόν έχει εξαντληθεί θα ενημερωθείτε από το λογιστήριο μας  για την ημερομηνία παραλαβής.Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους τρόπους αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2461042067 ή μέσω email στο info@support4you.gr

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ!

Θα πρέπει κατά την παραλαβή να γίνεται σχολαστικός έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας του, ώστε να εντοπιστεί οποιοδήποτε  πρόβλημα τυχόν δημιουργήθηκε κατά τη μεταφορά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε τυχόν πρόβλημα στη συσκευασία παρακαλούμε μην προχωρήσετε στην παραλαβή  του προϊόντος, αλλά επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Εάν διαπιστώσετε πρόβλημα αμέσως μετά την παραλαβή, αυτό θα πρέπει να το δηλώσετε άμεσα στον μεταφορέα. Αμέσως μετά παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας γνωστοποιώντας μας τη σχετική δήλωση που κάνατε στον μεταφορέα.

Support4you Μετάβαση στο περιεχόμενο