0

Για την πληρωμή των προϊόντων που παραγγέλνετε σας προσφέρουμε τους εξής τρόπους:

Πιστωτική / χρεωστική κάρτα διαμέσου τράπεζας EUROBANK:  Στη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας θα μεταβείτε σε ασφαλή σελίδα που ανήκει στην τράπεζα EUROBANK. Εκεί θα βάλετε τα στοιχεία της κάρτας σας και θα ολοκληρώσετε την πληρωμή. Εφόσον η πληρωμή ολοκληρωθεί επιτυχώς, θα μεταβείτε πίσω στο ηλεκτρονικό κατάστημα support4you.gr και εμείς θα ενημερωθούμε από την τράπεζα για την επιτυχή πληρωμή.

Αντικαταβολή: Κατά την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό στον  συνεργάτη που σας φέρει την παραγγελία.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Κατόπιν ενημερώσεως από την εταιρία μας για το ακριβές ποσό, η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ: EUROBANK
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 0026.0385.92.0200301745
IBAN: GR3702603850000920200301745
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: ΚΑΝΑΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε για την άμεση αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης, είτε με email στο info@support4you.gr ή με fax στο 2461042067.

Πληρωμή μέσω PayPal

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.support4you.gr συνεργάζεται με τo PayPal.
Η πληρωμή με PayPal είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας.
Η support4you δε θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών του λογαριασμού σας. Για την πληρωμή της παραγγελίας, σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα του PayPal χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα του λογαριασμού σας.

Οι παραγγελίες που είναι πάνω από 499€ πρέπει να εξοφλούνται με κατάθεση στην τράπεζα ή με Πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

Support4you Μετάβαση στο περιεχόμενο